200 νέες συνταγές για το συνδυασμό τροφών : νόστιμα πιάτα από όλο τον κόσμο /
Ο τρόπος που συνδυάζετε τις τροφές στα γεύματά σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την υγιεινή διατροφή. Ο σωστός συνδυασμός των τροφών σας βοηθάει να αξιοποιήσετε πλήρως τις τροφές που τρώτε, δίνοντάς σας καλή υγεία, ζωτικότητα και υψηλή αίσθηση ευεξίας. Τα διάφορα προϊόντα που, κάθε μέρα, πληθα...
Kaydedildi:
Yazar: | Dries, Inge (Yazar) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Γεδεών, Δημήτριος (Çevirmen) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek Dutch |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Βασδέκης Γ.,
1996
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Μαγειρική : οι 100 καλύτερες συνταγές απ΄ όλο τον κόσμο
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
Yazar:: Σμυρλή, Βίκη
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Nigella Christmas : food, family, friends, festivities /
Yazar:: Lawson, Nigella, 1960-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /
Yazar:: Παραδείση, Χρύσα
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Πατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές : 17.000 Ελληνίδες νοικοκύρες γράφουν τις συνταγές του τόπου τους.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1988)