200 νέες συνταγές για το συνδυασμό τροφών : νόστιμα πιάτα από όλο τον κόσμο /
Ο τρόπος που συνδυάζετε τις τροφές στα γεύματά σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την υγιεινή διατροφή. Ο σωστός συνδυασμός των τροφών σας βοηθάει να αξιοποιήσετε πλήρως τις τροφές που τρώτε, δίνοντάς σας καλή υγεία, ζωτικότητα και υψηλή αίσθηση ευεξίας. Τα διάφορα προϊόντα που, κάθε μέρα, πληθα...
Сохранить в:
Главный автор: | Dries, Inge (Автор) |
---|---|
Другие авторы: | Γεδεών, Δημήτριος (Переводчик) |
Формат: | |
Язык: | Greek Dutch |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Βασδέκης Γ.,
1996
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Μαγειρική : οι 100 καλύτερες συνταγές απ΄ όλο τον κόσμο
Опубликовано: (1996) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
по: Σμυρλή, Βίκη
Опубликовано: (2000) -
Nigella Christmas : food, family, friends, festivities /
по: Lawson, Nigella, 1960-
Опубликовано: (2008) -
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /
по: Παραδείση, Χρύσα
Опубликовано: (1999) -
Πατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές : 17.000 Ελληνίδες νοικοκύρες γράφουν τις συνταγές του τόπου τους.
Опубликовано: (1988)