Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Na minha lista:
Autor principal: | Morgan, Sally (Συγγραφέας) |
---|---|
Outros Autores: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Μεταφραστής) |
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Colecção: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Assuntos: |
Registos relacionados
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
Por: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Publicado em: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
Por: Langaney, Andre, 1942-
Publicado em: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
Por: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Publicado em: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
Por: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Publicado em: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
Por: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Publicado em: (1950)