Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Morgan, Sally (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Μεταφραστής) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Σειρά: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
ανά: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Έκδοση: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
ανά: Langaney, Andre, 1942-
Έκδοση: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
ανά: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Έκδοση: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
ανά: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Έκδοση: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
ανά: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Έκδοση: (1950)