Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Salvato in:
Autore principale: | Morgan, Sally (Autore) |
---|---|
Altri autori: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Traduttore) |
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Serie: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
di: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Pubblicazione: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
di: Langaney, Andre, 1942-
Pubblicazione: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
di: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Pubblicazione: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
di: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Pubblicazione: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
di: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Pubblicazione: (1950)