Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
में बचाया:
मुख्य लेखक: | Morgan, Sally (लेखक) |
---|---|
अन्य लेखक: | Ραπακούλια, Τατιάνα (अनुवादक) |
स्वरूप: | पुस्तक |
भाषा: | Greek |
प्रकाशित: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
श्रृंखला: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
विषय: |
समान संसाधन
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
द्वारा: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
प्रकाशित: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
द्वारा: Langaney, Andre, 1942-
प्रकाशित: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
द्वारा: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
प्रकाशित: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
द्वारा: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
प्रकाशित: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
द्वारा: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
प्रकाशित: (1950)