Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Saved in:
Main Author: | Morgan, Sally (Author) |
---|---|
Other Authors: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Translator) |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Series: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Subjects: |
Similar Items
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
by: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Published: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
by: Langaney, Andre, 1942-
Published: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
by: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Published: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
by: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Published: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
by: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Published: (1950)