Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Gespeichert in:
1. Verfasser: | Morgan, Sally (VerfasserIn) |
---|---|
Weitere Verfasser: | Ραπακούλια, Τατιάνα (ÜbersetzerIn) |
Format: | Buch |
Sprache: | Greek |
Veröffentlicht: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Schriftenreihe: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
von: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Veröffentlicht: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
von: Langaney, Andre, 1942-
Veröffentlicht: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
von: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Veröffentlicht: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
von: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Veröffentlicht: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
von: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Veröffentlicht: (1950)