Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Hovedforfatter: | Morgan, Sally (Συγγραφέας) |
---|---|
Andre forfattere: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Μεταφραστής) |
Format: | Bog |
Sprog: | Greek |
Udgivet: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Serier: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Fag: |
Lignende værker
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
af: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Udgivet: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
af: Langaney, Andre, 1942-
Udgivet: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
af: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Udgivet: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
af: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Udgivet: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
af: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Udgivet: (1950)