Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Morgan, Sally (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Ραπακούλια, Τατιάνα (Překladatel) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Greek |
Vydáno: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
Edice: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
Témata: |
Podobné jednotky
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
Autor: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
Vydáno: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
Autor: Langaney, Andre, 1942-
Vydáno: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
Autor: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Vydáno: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
Autor: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
Vydáno: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
Autor: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
Vydáno: (1950)