Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία 10 χρόνια πολλά από τα φυτά που παράγουν την τροφή μας έχουν τροποποιηθεί γενετικά; Ότι εκατομμύρια στρέμματα γενετικά τροποποιημένης σόγιας, βαμβακιού, καπνού, πατάτας και καλαμποκιού καλλιεργούνται στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Κίνα, στη Νότια Αφρική, στην Αργεντινή και αλ...
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Morgan, Sally (مؤلف) |
---|---|
مؤلفون آخرون: | Ραπακούλια, Τατιάνα (المترجم) |
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Greek |
منشور في: |
Αθήνα :
Σαββάλας,
2004
|
سلاسل: | Στην αιχμή της επιστήμης
|
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Η μεταλλακτικότης ελληνικών ποικιλιών του γένους triticum
بواسطة: Σκόρδα, Ελπίδα Α.
منشور في: (1971) -
Histoire naturelle de la sexualite /
بواسطة: Langaney, Andre, 1942-
منشور في: (1976) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας : δια την Β' τάξιν των εξατάξιων γυμνασίων /
بواسطة: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
منشور في: (1960) -
Χλωρίς της Τσακωνίας /
بواسطة: Δέφνερ, Όθων Μιχ., 1953-
منشور في: (1922) -
Εγχειρίδιον φυτολογίας /
بواسطة: Γαβρεσέας, Παναγιώτης
منشور في: (1950)