Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Сохранить в:
Главный автор: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
по: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Опубликовано: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
по: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Опубликовано: (1935) -
Τα ευφραντικά /
по: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Опубликовано: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
по: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Опубликовано: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
по: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Опубликовано: (1922)