Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
में बचाया:
मुख्य लेखक: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (लेखक) |
---|---|
स्वरूप: | पुस्तक |
भाषा: | Greek |
प्रकाशित: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
विषय: |
समान संसाधन
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
द्वारा: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
प्रकाशित: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
द्वारा: Γαλανός, Σπύρος Δ.
प्रकाशित: (1935) -
Τα ευφραντικά /
द्वारा: Γαλανός, Σπύρος Δ.
प्रकाशित: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
द्वारा: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
प्रकाशित: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
द्वारा: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
प्रकाशित: (1922)