Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Na minha lista:
Autor principal: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Συγγραφέας) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
Assuntos: |
Registos relacionados
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
Por: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Publicado em: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
Por: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Publicado em: (1935) -
Τα ευφραντικά /
Por: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Publicado em: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
Por: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Publicado em: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
Por: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Publicado em: (1922)