Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Enregistré dans:
Auteur principal: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
par: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Publié: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
par: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Publié: (1935) -
Τα ευφραντικά /
par: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Publié: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
par: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Publié: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
par: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Publié: (1922)