Χημική σύστασις των ελληνικών τροφών και πίνακες διατροφής = Chemical composition of Greek foods /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Καλογερέας, Σωκράτης Α. (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Greek |
Vydáno: |
Αθήναι :
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνσις Γεωργίας,
1952
|
Témata: |
Podobné jednotky
-
Πίνακες χημείας τροφίμων : μετά των σχετικών τύπων και εφαρμογών : προς χρήσιν χημικών, οινολόγων και σπουδαστών /
Autor: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Vydáno: (1937) -
Τρόφιμα και χημεία /
Autor: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Vydáno: (1935) -
Τα ευφραντικά /
Autor: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Vydáno: (1935) -
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
Autor: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Vydáno: (1986) -
Νοθεύσεις τροφίμων και ποτών και άλλων ειδών οικιακής χρήσεως και εμπορίου : απλοί και εύκολοι τρόποι προς εξέλεγξιν αυτών /
Autor: Χατζηκυριάκος, Γεώργιος
Vydáno: (1922)