Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Autor)
Autor Corporativo: Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Autor)
Formato: Libro
Lenguaje:Greek
Publicado: Αθήνα : Εθνικό Τυπογραφείο, 1961
Materias:

ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη

Detalle de Existencias desde ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Número de Clasificación: 664 ΚΑΡ
Copia Unknown Not for loan