Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Kaydedildi:
Yazar: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Yazar) |
---|---|
Müşterek Yazar: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Yazar) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Τεχνολογία κρέατος /
Yazar:: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Yazar:: Bonadonna, Telesforo
Baskı/Yayın Bilgisi: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
Yazar:: Willan, Ann
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
Yazar:: Πισσάνος, Αντώνιος
Baskı/Yayın Bilgisi: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
Yazar:: Πετρετζίκης, Άκης
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013)