Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Συγγραφέας) |
---|---|
Korporativna značnica: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Συγγραφέας) |
Format: | Knjiga |
Jezik: | Greek |
Izdano: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Teme: |
Podobne knjige/članki
-
Τεχνολογία κρέατος /
od: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Izdano: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
od: Bonadonna, Telesforo
Izdano: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
od: Willan, Ann
Izdano: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
od: Πισσάνος, Αντώνιος
Izdano: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
od: Πετρετζίκης, Άκης
Izdano: (2013)