Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Сохранить в:
Главный автор: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Автор) |
---|---|
Соавтор: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Автор) |
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Τεχνολογία κρέατος /
по: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Опубликовано: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
по: Bonadonna, Telesforo
Опубликовано: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
по: Willan, Ann
Опубликовано: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
по: Πισσάνος, Αντώνιος
Опубликовано: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
по: Πετρετζίκης, Άκης
Опубликовано: (2013)