Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Na minha lista:
Autor principal: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Autor) |
---|---|
Autor Corporativo: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Autor) |
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Assuntos: |
Registros relacionados
-
Τεχνολογία κρέατος /
por: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Publicado em: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
por: Bonadonna, Telesforo
Publicado em: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
por: Willan, Ann
Publicado em: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
por: Πισσάνος, Αντώνιος
Publicado em: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
por: Πετρετζίκης, Άκης
Publicado em: (2013)