Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
保存先:
第一著者: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (著者) |
---|---|
団体著者: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (著者) |
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
主題: |
類似資料
-
Τεχνολογία κρέατος /
著者:: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
出版事項: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
著者:: Bonadonna, Telesforo
出版事項: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
著者:: Willan, Ann
出版事項: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
著者:: Πισσάνος, Αντώνιος
出版事項: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
著者:: Πετρετζίκης, Άκης
出版事項: (2013)