Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Salvato in:
Autore principale: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Autore) |
---|---|
Ente Autore: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Autore) |
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Τεχνολογία κρέατος /
di: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Pubblicazione: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
di: Bonadonna, Telesforo
Pubblicazione: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
di: Willan, Ann
Pubblicazione: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
di: Πισσάνος, Αντώνιος
Pubblicazione: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
di: Πετρετζίκης, Άκης
Pubblicazione: (2013)