Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
שמור ב:
מחבר ראשי: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Συγγραφέας) |
---|---|
מחבר תאגידי: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Συγγραφέας) |
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
נושאים: |
פריטים דומים
-
Τεχνολογία κρέατος /
מאת: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
יצא לאור: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
מאת: Bonadonna, Telesforo
יצא לאור: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
מאת: Willan, Ann
יצא לאור: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
מאת: Πισσάνος, Αντώνιος
יצא לאור: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
מאת: Πετρετζίκης, Άκης
יצא לאור: (2013)