Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Αποθηκεύτηκε σε:
Príomhúdar: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Údar) |
---|---|
Údar Corparáideach: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Údar) |
Formáid: | Leabhar |
Teanga: | Greek |
Foilsithe: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Ábhair: |
Míreanna Comhchosúla
-
Τεχνολογία κρέατος /
le: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Foilsithe: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
le: Bonadonna, Telesforo
Foilsithe: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
le: Willan, Ann
Foilsithe: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
le: Πισσάνος, Αντώνιος
Foilsithe: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
le: Πετρετζίκης, Άκης
Foilsithe: (2013)