Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Enregistré dans:
Auteur principal: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Auteur) |
---|---|
Collectivité auteur: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Auteur) |
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Τεχνολογία κρέατος /
par: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Publié: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
par: Bonadonna, Telesforo
Publié: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
par: Willan, Ann
Publié: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
par: Πισσάνος, Αντώνιος
Publié: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
par: Πετρετζίκης, Άκης
Publié: (2013)