Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Tallennettuna:
Päätekijä: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Tekijä) |
---|---|
Yhteisötekijä: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Tekijä) |
Aineistotyyppi: | Kirja |
Kieli: | Greek |
Julkaistu: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Aiheet: |
Samankaltaisia teoksia
-
Τεχνολογία κρέατος /
Tekijä: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Julkaistu: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Tekijä: Bonadonna, Telesforo
Julkaistu: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
Tekijä: Willan, Ann
Julkaistu: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
Tekijä: Πισσάνος, Αντώνιος
Julkaistu: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
Tekijä: Πετρετζίκης, Άκης
Julkaistu: (2013)