Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Gorde:
Egile nagusia: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Egilea) |
---|---|
Erakunde egilea: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Egilea) |
Formatua: | Liburua |
Hizkuntza: | Greek |
Argitaratua: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Gaiak: |
Antzeko izenburuak
-
Τεχνολογία κρέατος /
nork: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Argitaratua: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
nork: Bonadonna, Telesforo
Argitaratua: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
nork: Willan, Ann
Argitaratua: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
nork: Πισσάνος, Αντώνιος
Argitaratua: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
nork: Πετρετζίκης, Άκης
Argitaratua: (2013)