Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Gespeichert in:
1. Verfasser: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (VerfasserIn) |
---|---|
Körperschaft: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (VerfasserIn) |
Format: | Buch |
Sprache: | Greek |
Veröffentlicht: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Τεχνολογία κρέατος /
von: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Veröffentlicht: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
von: Bonadonna, Telesforo
Veröffentlicht: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
von: Willan, Ann
Veröffentlicht: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
von: Πισσάνος, Αντώνιος
Veröffentlicht: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
von: Πετρετζίκης, Άκης
Veröffentlicht: (2013)