Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Αποθηκεύτηκε σε:
Hovedforfatter: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Συγγραφέας) |
---|---|
Institution som forfatter: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Συγγραφέας) |
Format: | Bog |
Sprog: | Greek |
Udgivet: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Fag: |
Lignende værker
-
Τεχνολογία κρέατος /
af: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Udgivet: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
af: Bonadonna, Telesforo
Udgivet: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
af: Willan, Ann
Udgivet: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
af: Πισσάνος, Αντώνιος
Udgivet: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
af: Πετρετζίκης, Άκης
Udgivet: (2013)