Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Uloženo v:
Hlavní autor: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Autor) |
---|---|
Korporativní autor: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Autor) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Greek |
Vydáno: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Témata: |
Podobné jednotky
-
Τεχνολογία κρέατος /
Autor: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Vydáno: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Autor: Bonadonna, Telesforo
Vydáno: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
Autor: Willan, Ann
Vydáno: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
Autor: Πισσάνος, Αντώνιος
Vydáno: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
Autor: Πετρετζίκης, Άκης
Vydáno: (2013)