Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
সংরক্ষণ করুন:
প্রধান লেখক: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Author) |
---|---|
সংস্থা লেখক: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Author) |
বিন্যাস: | গ্রন্থ |
ভাষা: | Greek |
প্রকাশিত: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
বিষয়গুলি: |
অনুরূপ উপাদানগুলি
-
Τεχνολογία κρέατος /
অনুযায়ী: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
প্রকাশিত: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
অনুযায়ী: Bonadonna, Telesforo
প্রকাশিত: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
অনুযায়ী: Willan, Ann
প্রকাশিত: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
অনুযায়ী: Πισσάνος, Αντώνιος
প্রকাশিত: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
অনুযায়ী: Πετρετζίκης, Άκης
প্রকাশিত: (2013)