Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (مؤلف) |
---|---|
مؤلف مشترك: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (مؤلف) |
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Greek |
منشور في: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Τεχνολογία κρέατος /
بواسطة: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
منشور في: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
بواسطة: Bonadonna, Telesforo
منشور في: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
بواسطة: Willan, Ann
منشور في: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
بواسطة: Πισσάνος, Αντώνιος
منشور في: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
بواسطة: Πετρετζίκης, Άκης
منشور في: (2013)