Przejdź do treści
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Konto czytelnika
Logout
Login
Język
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Wszystkie pola
Tytuł
Autor
Hasło przedmiotowe
Sygnatura
ISBN / ISSN
Etykieta
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Opis
Cytować
Wyślij wiadomość
Wyślij emailem
Drukuj
Eksportuj rekord
Eksportuj do RefWorks
Eksportuj do EndNoteWeb
Eksportuj do EndNote
Dodaj do listy ulubionych książek
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Zapisane w:
Opis bibliograficzny
1. autor:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(Autor)
Korporacja:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(Autor)
Format:
Książka
Język:
Greek
Wydane:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Hasła przedmiotowe:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Egzemplarz
Opis
Podobne zapisy
Wersja MARC
Opis
Opis fizyczny:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Podobne zapisy
Τεχνολογία κρέατος /
od: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Wydane: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
od: Bonadonna, Telesforo
Wydane: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
od: Willan, Ann
Wydane: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
od: Πισσάνος, Αντώνιος
Wydane: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
od: Πετρετζίκης, Άκης
Wydane: (2013)
Ładuje się......