Přeskočit na obsah
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Váš účet
Odhlásit
Přihlásit
Jazyk
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Vše
Název
Autor
Téma
Signatura
ISBN/ISSN
Tag
Hledat
Pokročilé
Vyhledávání
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Popis
Vytvořit citaci
Zaslat SMS
Poslat e-mailem
Vytisknout
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Přidat do oblíbených
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(Autor)
Korporativní autor:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(Autor)
Médium:
Kniha
Jazyk:
Greek
Vydáno:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Témata:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Jednotky
Popis
Podobné jednotky
UNIMARC/MARC
Popis
Fyzický popis:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Podobné jednotky
Τεχνολογία κρέατος /
Autor: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Vydáno: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Autor: Bonadonna, Telesforo
Vydáno: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
Autor: Willan, Ann
Vydáno: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
Autor: Πισσάνος, Αντώνιος
Vydáno: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
Autor: Πετρετζίκης, Άκης
Vydáno: (2013)
Načítá se...