Ο Σπυρίδων Παυλίδης και το γλυκυσματοποιείον του : τα πρώτα χρόνια της πρώτης ελληνικής βιομηχανίας

Η σοκολάτα, που η γεύση της σήμερα μας είναι τόσο οικεία, έγινε γνωστή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του 1850. Πώς κατόρθωσε ο Σπυρίδων Παυλίδης να επιβάλλει τη γεύση της σοκολάτας και του κακάο σε μια χώρα, όπου λίγα μόλις χρόνια νωρίτερα είχε εισαχθεί η καλλιέργεια...

Descrizione completa

Salvato in:
Dettagli Bibliografici
Autore principale: Πικραμένου-Βάρφη, Δήμητρα, 1946- (Autore)
Natura: Libro
Lingua:Greek
Pubblicazione: Αθήνα : Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο, 1991
Soggetti:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Dettagli sul posseduto da ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Collocazione: 338 ΠΙΚ
Copia Unknown Disponibile  Richiedi