Ο Σπυρίδων Παυλίδης και το γλυκυσματοποιείον του : τα πρώτα χρόνια της πρώτης ελληνικής βιομηχανίας
Η σοκολάτα, που η γεύση της σήμερα μας είναι τόσο οικεία, έγινε γνωστή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του 1850. Πώς κατόρθωσε ο Σπυρίδων Παυλίδης να επιβάλλει τη γεύση της σοκολάτας και του κακάο σε μια χώρα, όπου λίγα μόλις χρόνια νωρίτερα είχε εισαχθεί η καλλιέργεια...
में बचाया:
मुख्य लेखक: | |
---|---|
स्वरूप: | पुस्तक |
भाषा: | Greek |
प्रकाशित: |
Αθήνα :
Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο,
1991
|
विषय: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
बोधानक: |
338 ΠΙΚ |
---|---|
प्रति Unknown | उपलब्ध होल्ड करें |