Ο Σπυρίδων Παυλίδης και το γλυκυσματοποιείον του : τα πρώτα χρόνια της πρώτης ελληνικής βιομηχανίας

Η σοκολάτα, που η γεύση της σήμερα μας είναι τόσο οικεία, έγινε γνωστή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του 1850. Πώς κατόρθωσε ο Σπυρίδων Παυλίδης να επιβάλλει τη γεύση της σοκολάτας και του κακάο σε μια χώρα, όπου λίγα μόλις χρόνια νωρίτερα είχε εισαχθεί η καλλιέργεια...

पूर्ण विवरण

में बचाया:
ग्रंथसूची विवरण
मुख्य लेखक: Πικραμένου-Βάρφη, Δήμητρα, 1946- (लेखक)
स्वरूप: पुस्तक
भाषा:Greek
प्रकाशित: Αθήνα : Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο, 1991
विषय:
विवरण
सारांश:Η σοκολάτα, που η γεύση της σήμερα μας είναι τόσο οικεία, έγινε γνωστή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του 1850. Πώς κατόρθωσε ο Σπυρίδων Παυλίδης να επιβάλλει τη γεύση της σοκολάτας και του κακάο σε μια χώρα, όπου λίγα μόλις χρόνια νωρίτερα είχε εισαχθεί η καλλιέργεια της πατάτας;
भौतिक वर्णन:207 σ. : πίν. ; 24 εκ.
आईएसबीएन:960-201-098-3