Επιτραπέζιαι σταφύλαι : ποικιλίαι, τεχνική παραγωγής, τεχνολογία
Сохранить в:
Главный автор: | Νταβίδης, Οδυσσέας Ξεν. (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήναι :
Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας,
1956
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Σταφυλοθεραπεία : η νεώτερη υγιεινοδιαιτητική αγωγή και η συμβολή της στη διαφύλαξη της υγείας, στη θεραπεία διαφόρων νόσων, στην εθνική μας οικονομία /
по: Καράβης, Γιάγκος Μ., 1922-1996 -
Αι νωπαί σταφυλαί εν Ελλάδι και αλλαχού : καλλιερητικαί φροντίδες δια την παραγωγήν των, μέθοδοι συσκευασίας, εμπόριον, τόποι καταναλώσεως, οργάνωσις της εξαγωγής κτλ. /
по: Καλογερέας, Σωκράτης Α.
Опубликовано: (1930) -
Τα επιτραπέζια σταφύλια το Τσαούσι : παράρτημα γεωργικού δελτίου Μαΐου 1932 /
по: Καλλιφρονάς, Μιχαήλ Δ.
Опубликовано: (1932) -
Το σταφύλι τσαούσι και αι ιδιότητες του κλήματος τούτου /
по: Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Κ.
Опубликовано: (1927) -
Αι επιτραπέζιοι σταφύλαι : κατευθύνσεις δια την οργάνωσιν της παραγωγής των /
Опубликовано: (1932)