Επιτραπέζιαι σταφύλαι : ποικιλίαι, τεχνική παραγωγής, τεχνολογία
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | Νταβίδης, Οδυσσέας Ξεν. (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | Greek | 
| Έκδοση: | 
      Αθήναι :
        Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας,
    
      1956
     | 
| Θέματα: | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Σταφυλοθεραπεία : η νεώτερη υγιεινοδιαιτητική αγωγή και η συμβολή της στη διαφύλαξη της υγείας, στη θεραπεία διαφόρων νόσων, στην εθνική μας οικονομία /        
                  
ανά: Καράβης, Γιάγκος Μ., 1922-1996 - 
                
        
          Αι νωπαί σταφυλαί εν Ελλάδι και αλλαχού : καλλιερητικαί φροντίδες δια την παραγωγήν των, μέθοδοι συσκευασίας, εμπόριον, τόποι καταναλώσεως, οργάνωσις της εξαγωγής κτλ. /        
                  
ανά: Καλογερέας, Σωκράτης Α.
Έκδοση: (1930) - 
                
        
          Τα επιτραπέζια σταφύλια το Τσαούσι : παράρτημα γεωργικού δελτίου Μαΐου 1932 /        
                  
ανά: Καλλιφρονάς, Μιχαήλ Δ.
Έκδοση: (1932) - 
                
        
          Το σταφύλι τσαούσι και αι ιδιότητες του κλήματος τούτου /        
                  
ανά: Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Κ.
Έκδοση: (1927) - 
                
        
          Αι επιτραπέζιοι σταφύλαι : κατευθύνσεις δια την οργάνωσιν της παραγωγής των /        
                          
Έκδοση: (1932)