Επιτραπέζιαι σταφύλαι : ποικιλίαι, τεχνική παραγωγής, τεχνολογία
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Νταβίδης, Οδυσσέας Ξεν. (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήναι :
Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας,
1956
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Σταφυλοθεραπεία : η νεώτερη υγιεινοδιαιτητική αγωγή και η συμβολή της στη διαφύλαξη της υγείας, στη θεραπεία διαφόρων νόσων, στην εθνική μας οικονομία /
ανά: Καράβης, Γιάγκος Μ., 1922-1996 -
Αι νωπαί σταφυλαί εν Ελλάδι και αλλαχού : καλλιερητικαί φροντίδες δια την παραγωγήν των, μέθοδοι συσκευασίας, εμπόριον, τόποι καταναλώσεως, οργάνωσις της εξαγωγής κτλ. /
ανά: Καλογερέας, Σωκράτης Α.
Έκδοση: (1930) -
Τα επιτραπέζια σταφύλια το Τσαούσι : παράρτημα γεωργικού δελτίου Μαΐου 1932 /
ανά: Καλλιφρονάς, Μιχαήλ Δ.
Έκδοση: (1932) -
Το σταφύλι τσαούσι και αι ιδιότητες του κλήματος τούτου /
ανά: Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Κ.
Έκδοση: (1927) -
Αι επιτραπέζιοι σταφύλαι : κατευθύνσεις δια την οργάνωσιν της παραγωγής των /
Έκδοση: (1932)