Guide pratique pour reconnaitre les falsifications et alterations des substances alimentaires : et de qnelques autres produits le plus generalement employees dans l' industrie et en pharmacie... /

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главный автор: Lunel, Benestor (Автор)
Формат:
Язык:French
Опубликовано: Paris : J. Hetzel, [1873]
Серии:Bibliotheque des professions industrielles et agricoles ; n.5
Предметы:
Online-ссылка:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Internet

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Подробно о фондах из ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Шифр: [1873] LUN
Копировать Unknown Not for loan