Το βιβλίο του κρασιού

Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...

全面介紹

Αποθηκεύτηκε σε:
書目詳細資料
Κύριοι συγγραφείς: Βέκιος, Γιώργος (Συγγραφέας), Κούκης, Διονύσης (Συγγραφέας), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Συγγραφέας)
格式: 圖書
語言:Greek
出版: Αθήνα : Ψύχαλος, 2001
版:3η έκδ.
主題:

相似書籍