Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
Сохранить в:
Главные авторы: | Βέκιος, Γιώργος (Автор), Κούκης, Διονύσης (Автор), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
Редактирование: | 3η έκδ. |
Предметы: |
Схожие документы
-
Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
по: Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954-
Опубликовано: (1994) -
Λαϊκή οινοποιΐα, ήτοι, Τρόπος κατασκευής όλων εν γένει των οίνων και του ρητινίτου /
по: Σπετσιέρης, Ν. Α.
Опубликовано: (1901) - Το θειώδες οξύ εν τοις οίνοις /
-
Οινοποιία /
по: Ζαγανιάρης, Ιωάννης Ν.
Опубликовано: (1949) - Το οινολογικόν ζήτημα και η Αρκαδία υπό οινολογικήν έποψιν /