Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
Na minha lista:
Principais autores: | Βέκιος, Γιώργος (Autor), Κούκης, Διονύσης (Autor), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Autor) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
Edição: | 3η έκδ. |
Assuntos: |
Registros relacionados
-
Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
por: Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954-
Publicado em: (1994) -
Λαϊκή οινοποιΐα, ήτοι, Τρόπος κατασκευής όλων εν γένει των οίνων και του ρητινίτου /
por: Σπετσιέρης, Ν. Α.
Publicado em: (1901) - Το θειώδες οξύ εν τοις οίνοις /
-
Οινοποιία /
por: Ζαγανιάρης, Ιωάννης Ν.
Publicado em: (1949) - Το οινολογικόν ζήτημα και η Αρκαδία υπό οινολογικήν έποψιν /