Το βιβλίο του κρασιού

Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
主要な著者: Βέκιος, Γιώργος (著者), Κούκης, Διονύσης (著者), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (著者)
フォーマット: 図書
言語:Greek
出版事項: Αθήνα : Ψύχαλος, 2001
版:3η έκδ.
主題:

類似資料