Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
保存先:
主要な著者: | Βέκιος, Γιώργος (著者), Κούκης, Διονύσης (著者), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (著者) |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
版: | 3η έκδ. |
主題: |
類似資料
-
Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
著者:: Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954-
出版事項: (1994) -
Λαϊκή οινοποιΐα, ήτοι, Τρόπος κατασκευής όλων εν γένει των οίνων και του ρητινίτου /
著者:: Σπετσιέρης, Ν. Α.
出版事項: (1901) - Το θειώδες οξύ εν τοις οίνοις /
-
Οινοποιία /
著者:: Ζαγανιάρης, Ιωάννης Ν.
出版事項: (1949) - Το οινολογικόν ζήτημα και η Αρκαδία υπό οινολογικήν έποψιν /