Το βιβλίο του κρασιού
Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...
שמור ב:
Κύριοι συγγραφείς: | Βέκιος, Γιώργος (Συγγραφέας), Κούκης, Διονύσης (Συγγραφέας), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Συγγραφέας) |
---|---|
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
Αθήνα :
Ψύχαλος,
2001
|
מהדורה: | 3η έκδ. |
נושאים: |
פריטים דומים
-
Οινολογία : από το σταφύλι στο κρασί /
מאת: Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954-
יצא לאור: (1994) -
Λαϊκή οινοποιΐα, ήτοι, Τρόπος κατασκευής όλων εν γένει των οίνων και του ρητινίτου /
מאת: Σπετσιέρης, Ν. Α.
יצא לאור: (1901) - Το θειώδες οξύ εν τοις οίνοις /
-
Οινοποιία /
מאת: Ζαγανιάρης, Ιωάννης Ν.
יצא לאור: (1949) - Το οινολογικόν ζήτημα και η Αρκαδία υπό οινολογικήν έποψιν /