Το βιβλίο του κρασιού

Έχοντας κρίνει ένα κρασί και έχοντάς το κατατάξει ποιοτικά, το πιο λεπτό σημείο είναι ο αρμονικός του συνδυασμός με το φαγητό. Εκεί, πάνω στο τραπέζι, δίπλα σ' ένα καλομαγειρεμένο πιάτο, το καλό κρασί βρίσκει την τελείωσή του και την πλήρη δικαίωση. Γύρω από ένα τέτοιο τραπέζι, όπου η αρμονία τ...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Βέκιος, Γιώργος (Author), Κούκης, Διονύσης (Author), Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954- (Author)
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Ψύχαλος, 2001
Edition:3η έκδ.
Subjects:

Similar Items