Πρακτικός οδηγός των οικογενειών προς διατήρησιν των τροφίμων /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Στεφανάκος, Φιλόθεος (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | Κωνσταντινίδης (Εκτυπωτής) |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Εν Αθήναις :
Εκ του τυπογραφείου των καταστημάτων Ανέστη Κωνσταντινίδου,
1908
|
| Σειρά: | Βιβλιοθήκη επιστημονικής ηχούς ;
2 |
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Σπιτικές κονσέρβες : λαχανικά στο λάδι, τουρσιά, ελιές, πελτέδες, μαγιονέζα, πέστο, αλιπάστα : 36 συνταγές /
Έκδοση: (2012) -
Διαιτητική του ανθρώπου /
ανά: Πλέσσας, Σταύρος Τ.
Έκδοση: (1993) -
Εγκύκλιοι τροφίμων : Γενικού Χημείου του Κράτους : προς χρήσιν των χημικών, βιομηχάνων, εμπόρων και επαγγελματιών /
ανά: Αρβανίτης, Στυλιανός Ι.
Έκδοση: (1938) -
Χημεία των τροφίμων και ποτών /
ανά: Εμμανουήλ, Εμμανουήλ Ι., 1896-1972
Έκδοση: (1926) -
Ευρωπαϊκή ενοποίηση και βιομηχανία τροφίμων
ανά: Καζάκος, Ιωάννης, κ.ά.
Έκδοση: (1990)