Manipulations d'enologie et de technologie /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Dupont, E. (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Έκδοση: |
Montpellier :
Ecole Nationale d' Agriculture de Montpellier,
[19--]
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Έκδοση: (1986) -
Εισαγωγή εις την τεχνολογίαν σακχάρων /
ανά: Καρακαλπάκης, Δημήτριος, κ.ά.
Έκδοση: (1976) -
Le vin sans raisin, ou, Maniere de fabriquer sof-meme toutes especes de vins et boissons economiques
Έκδοση: (1881) -
L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /
ανά: Dujardin, J.
Έκδοση: (1902) -
L' art de faire le vin /
ανά: Ladrey, C.
Έκδοση: (1871)